Jäsenilta 2017

Tänä vuonna järjestettiin joulukahvitus jäsenille perjantaina 1.12. Pizzeria Unossa. Kaikki seuran jäsenet oli kutsuttu mukaan juhlimaan kanssamme. Osallistujia oli paikalla tällä kertaa noin 25. Glögi, piparit, joulutortut ja kahvi maistuivat kaikille.

Tilaisuudessa muistettiin ansioituneita jäseniä. Vuoden 2016 Pääskyvuoripalkinnon sai 40-vuotta täyttänyt Itä-Turun eläkkeensaajat ry. Anne Rytkölälle annettiin syntymäpäiväkukat jälkeenpäin, koska hän ei ollut paikalla. Alli Piipolle ojennettiin 95-vuotiskukat ja Airi Kortesuolle 85-vuotiskukat, Airi on aikoinaan ollut pikku-Lotta ja Alli Lotta. Myynnissä Sirkka Miettisen tekemiä joulukortteja. Sihteeri Sirkku voitti arvonnassa K-Supermarket Annikan jouluisen lahjakortin. Räntää satoi vaakasuoraan, mutta sisällä oli lämmin tunnelma.

Kuvassa pe 15.6.2018 Turun A-Killan yhteisöjuhlan pöydät kutsuvat juhlijoita.