Pääskyvuoripäivä 2017

Pääskyvuoripäivä Tilhenkentällä la 23.9. Pääskyvuoripalkinnon 2016 julkistaminen ja palkinto luovutettiin myöhemmin. Perheen pienimmät pääsivät ratsastamaan ponilla. Lasten juoksukilpailut v. 2006 – 2014 syntyneille tuttuun tapaan sekä mitalit jaettiin kolmelle joka sarjassa ja kaikille tietenkin palkinnot. Erilaisia pihapelejä sai kokeilla, oli ongintaa ja kasvomaalausta. Tandemhiihto hiekalla kolmen henkilön joukkuein vaati yhteistyötä. Seurakunnan pomppulinna sai suuren suosion. Sammuttimien tarkistusta sekä turvallisuustuotteita oli tarjolla ja A-Kilta esitteli toimintaansa. Nurmikon kirpputorilla leluja, lukemista, vaatteita, leivonnaisia ja käsitöitä. Puffetista sai uutuutena pyttipannua sekä kahvia ja pullaa. Palkintojen jako on aina yhtä jännittävää, samoin arpajaiset – lisäpalkintoina lapsille ämpärillinen Alli Sällylän leipomia munkkeja.

Mukana kentällä Kotkankadun päiväkodin vanhempaintiimi, Turun A-Kilta, Katariinanseurakunta, partiolaiset, Turun Sammutinhuolto, if Turvakauppa ja muita. Lapset sai viedä tässä välissä kotiin ja illalla jatkettiin!

Entisajan Iltamat Tilhenkentällä teltassa la 23.9. klo 18. Illan juonsi Ari Rantanen, joka esiintyi ja säesti yhteislauluja Nico Rantasen kanssa. Teltan ympäristö oli koristeltu hienosti kärrynpyörillä, auringonkukilla ja tonkilla. Solace-ryhmä lauloi kauniisti. Runonlausuntaa ja puujalkavitsejä kuultiin ja tietokilpailussa joutuu joskus arvailemaan. Pääskyvuoriseuran tapahtumissa lähes aina järjestetään arpajaiset, niin nytkin ja puffetista sai Riston pyttipannua. Illan aikana oli köydenvetoa ja utareet lensivät tonkkaan tai ohi. Kaunis ilta hämärtyi tanssin tahdissa.