Pääskyvuoripäivä 2018

Perinteinen Pääskyvuoripäivä la 22.9. Tilhenkentällä. Aluksi tuulisella kentällä lippukunnanjohtaja Eemeli Koski vastaanotti 2017 Pääskyvuoripalkinnon plakaatin ja kukkaset. Lippukunta Mustavuoren Sissit oli täyttänyt 80 vuotta ja partiolaisten kolo ja toimintaa on Hurtin seurakuntakodissa. Partiolaisten teltan pystytystä kentällä yritettiin, mutta tuuli osoittautui liian vaaralliseksi. Tikanheitto ja frisbeeputtaus oli hauskaa, mutta haastavaa samasta syystä.

Lasten juoksukilpailussa oli 50 osallistujaa ja v. 2007 – 2015 syntyneistä pienimmät saivat hyvän myötätuulen. Mitaleja ja Aku Ankkoja sekä karkkeja jaettiin palkintoina. Kasvomaalauksen sai halutetessaan ja keppihevosilla pääsi ratsastamaan. Reijon ja Rapin taustamusiikki tahditti menoa. Makkara maistui ja puffetti pidettiin luistelukopissa. Kirpputorilla oli myynnissä mm. hunajaa ja töppösiä. Arpajaispalkintoja ja varsinkin Prisman lahjoittaman herkkukorin osumista omalle kohdalle jännitettiin.

Pääskyvuoripäivää selvästikin arvostetaan, sillä seuran tytöt saivat ruusun ja suklaata! Sammuttimien tarkastaja joutui myrskytuhojen korjaukseen eikä päässyt paikalle.