Tapahtumia 2022

*Pääskyläinen-lehti jaetaan toukokuussa 2022 viimeistään helatorstain aikana.

*Osallistumme Siivouspäivään la 28. toukokuuta klo 12-15 Turun A-Killan piha-alueella, Pääskyvuorenrinne 1. Pihaan

autolla ajo kielletty, koska Killalla tapahtumaviikonloppu ko. pe-su. Seuran s-posti info(a)paaskyvuoriseura.fi.

*Pääskyvuoriseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetty ma 25.4. Turun A-Killassa.

*Ensimmäinen puheenjohtajamme Lasse Miettinen on menehtynyt ma 28.3.2022. Seuran perustamispäivä oli 5.4.1983.

*Loppiaisen kuva to 6.1.22. kuntopolulta, joka kiertää Pääskyvuoren, Varissuon ja Kohmon maastossa. Polulla mittaa noin 1,9 km. Tässä lähempänä Kohmoa on sinisiä kuntolaitteita. Pääskyvuoren Suokadun puolella risteyksessä pari leuanvetotankoa ja keskivartalopenkkiä.

Isossa kuvassa vastaava penkki, jonka Jaaninojaa ruoppaava kaivinkone rikkonut Munkkionpuistossa, ei ilkivaltaa.