Tapahtumia 2022

Kiitos osallistumisesta seuran toimintaan vuoden aikana! Tervetuloa Munkkionpuistoon potkimaan palloa kaikille vapaasti käytössä olevalle nurmikolle. Puisto on Jaanintien varressa Munkkionkujan talojen vieressä.

*Glögi-ilta ja avoin työpaja on pidetty ma 19.12. Hurttivuoren seurakuntakodissa. Työpajassa pohdittiin Pääskyvuoren alueen tarpeita ja vahvuuksia kaupungin edustajan kanssa. Kiitos Pohjola Rakennukselle illan tarjoiluista ja heijastimista. Kaikkiin työpajoihin osallistujien ja vastanneiden kesken on arvottu 8 kpl á 30 euron lahjakortteja K-, S- tai Lidl-ryhmän kauppoihin tai Finnkinoon. Myös alueen palvelua sai ehdottaa: turku.fi/lahiovisio

*Johtokunnan kokous pidetty ma 12.12. Turun A-Kilta Pääskyvuorenrinne 1.

*Olimme Varissuon kirkon myyjäisissä adventtisunnuntaina 27.11. Käsin tehtyjä kortteja myytävänä.

*Seuran kokouksessa ti 1.11. asialistalla oli mm. kannanotto Laukkavuorenpuiston koira-aitaukseen ja lähiövisioon. Vaalan eritasoliittymän OAS:aan Pääskyvuoriseura laati muistutuksen myös.

*Pääskyvuoripäivä la 24.9.22 Tilhenkentällä. Kilpailuja ja ohjelmaa oli auringonpaisteessa kaiken ikäisille.

Pääskyvuoripäivän lähtöpaikka (kuvassa). Vuonna 2011-2019 syntyneet lapset juoksivat kilpaa ja numerolappu innosti jokaista ylittämään itsensä. Perheet suorittivat luontopolulla pieniä tehtäviä. Tikanheitossa oli sarjat yli 12-v. ja aikuisille.

Turun A-Killan edustajat Seppo ja Anu vastaanottivat vuoden 2021 Pääskyvuoripalkinnon seuramme puheenjohtaja Mika Maaskolalta.

Reijo Roivas esiintyi päivän aikana. Buffetin tytöt ja pojat tarjosivat makkaraa, maissia, kahvia, mehua, pullaa ja kirppismyyjiäkin oli kentällä. Odotettu palkintojen jako huipensi tapahtuman ja kaikki juoksuun osallistuneet palkittiin. Päivän päätteeksi arpajaiset kiinnosti loppuun asti.

*Pääskyvuoriseuran johtokunnan kokous oli ti 13.9. Turun A-Killassa.

*Munkkionpuistossa muistelimme ke 10.8. piknikillä Pääskyvuoriseuran ensimmäistä puheenjohtajaa Lasse Miettistä tammen ympärillä. Miettinen-tammipuu ensimmäisessä kuvassa polun takana, puun edessä kivessä laatta.

 

Kuvissa osa paikalla olleista, kuvat Seija Halli ja Eija Koivisto.

Paaskylainen_2022 on luettavissa klikkaamalla linkkiä.

*Siivouspäivässä olimme mukana Turun A-Killan pihassa la 28.5. Killalla oli ohjelmaa viikonloppuna.
*Pääskyvuoriseura ry:n sääntömääräinen 2022 vuosikokous pidetty ma 25.4. Turun A-Killassa.
*Ensimmäinen puheenjohtajamme Lasse Miettinen on menehtynyt ma 28.3.2022. Seuran perustamispäivä oli 5.4.1983.