Tapahtumia 2024

*Kävelykokous  ti 30.7. klo 16.30. Edellinen kokous pidetty ke 5.6. pub Linnunrata, Kotkankatu 1.

*Pääskyvuoren koulun oppilaille annettu viisi stipendiä ja yli 40 päiväkodin lopettavaa lasta tai ruusun.

*Seuran johtokunta kävi 14.5. Pöytyällä ITE-taiteilija Kyösti Iitin Enkelipuistossa, jossa kuvattiin Maajussille morsian -ohjelmaa. Materiaaleina ruostumaton teräs, hevosenkenkiä, romumetallia, koneiden ja laitteiden osia ja vaikka mitä. Taiteilijan teosten esittely ja laulu kruunasi päivän. Aivan uskomaton paikka sadevesilammen rannalla. Oli mm. avaruuden ikkuna, lasso ja erilaisia ihmishahmoja, Nuuskamuikkusen hattu, kuningaskotka ja eläimiä maalla ja vedessä, ufo, pienviljelijän oravanpyörä, Eiffel-torni, Maija Mehiläinen, Rölli, Estonia-muistomerkki, palmuja, muistolehto ym. ym. Sivun kuvat otti Ilpo Toivo. Kuvat taiteilijan luvalla.

Seuran kotisivut: www.paaskyvuoriseura.fi ja s-posti: info(a)paaskyvuoriseura.fi  – Sähköpostiin voi laittaa juttuvinkkejä, valokuvia ja tapahtumaehdotuksia tai kyselyjä.

*Pääskyvuoriseura ry:n vuosikokous ti 23.4.2024 Turun A-Kilta. Kokouksen alussa Varissuon Oikeusaseman Ari Lehti esitteli edunvalvontavaltuutusta, jollainen olisi hyvä olla tehtynä. Valtuutus vahvistetaan myöhemmässä vaiheessa Digi- ja väestövirastossa. Mahdollisuus oli seurata esitystä Teamsin kautta.

*Johtokunnan kokous Linnunradassa ke 10.4.

*Pääskyvuoriseuran kokous pidetty ti 5.3. Turun A-Killassa.

Ti 23.4.2024 lunta turputti koko yön ja kulkureitit tukossa. Kesärenkailla ei asiaa liikenteeseen.

1.4. eli toisena pääsiäispäivänä Turussa jyrisi ukkonen, satoi vettä ja rakeita. Oliko aprillia! Mittari näytti +10 astetta.