Tapahtumia 1992

*Torsten Söderholm järjesti 3.2. johtokunnan kokouksen hotelli- ja ravintola-alan oppilaitoksessa Alabamassa. Pääskyvuoren Teboilin Pirjo ja Esko Tuomi valittiin vuoden yrittäjäksi, Pirjolla oli hoidossa firman paperiasiat ja Eskolla huoltamopalvelut. Palvelu siellä pelasikin vimpan päälle, kun vuodesta -87 yrittäjänä puurtanut Esko rynnisti esille palvelualttiina ja hymy huulilla. Hän oli pikku pojasta alkanut bensapoikana jo silloisen pomon Ikäheimon Tapion opastuksella ja opetellut huoltamoalan tehtävät.

*Pääskyvuoriseura ilmoitti jo perinteisen talvitapahtuman olevan 26.2. ja monet lapsista tulivat itse kertomaan osallistumisestaan. Mieleen on jäänyt kaveri, joka tullessaan varmistamaan osallistumistaan heitti ovensuussa kintaat lattialle todeten rehvakkaasti, että -Mä tulin nyt sitten vaikka juoksemaan ja vakaana aikomuksena suorittaa osuutensa heti. Antoi kuitenkin puhua itsensä yli ja jäi odottamaan yhteistä kilpailupäivää. Siellä hän sitten pärjäsikin oikein hyvin. Kisa-aamu valkeni aurinkoisena -8 asteen pakkasessa, tuuli tuntui lisäävän kylmyyttä Tilhenkentällä. Lasse Kiviniitty toi musiikkia ja kovaääniset paikalle. Auran Aaltojen Ulla Piippo poikkesi paikalla ulkolähetysautolla. Lapsia tuli paljon  vanhempineen. Melkein kaikki tavarat oli saatu lahjoituksina. Tapahtuman huippukohta, lasten nousu palkintopallille, otettiin tilanteen vaatimalla vakavuudella ja suosionosoitukset vastaanotettiin arvokkuudella.

*Itäharjun SYP:n tiloissa oli 2.3. kokous ja Miettiset tekivät vietäväksi kuvataulun pankinjohtaja Puustiselle. Siinä näkyi SYP:n aiempien vuosien lahjoitukset lasten kisoissa.

*4.3. oli kuulemisasia, että mikään ei näytä estävän Pääskyvuoren uutta kaavaa. 350 uutta asuntoa tulossa vuosina 1994-1995. Kaupunginvaltuusto ei  vielä hyväksynyt valtion ja kaupungin välistä monivaiheista kauppaa, jonka yhtenä osana oli puolustusvoimien omistama Pääskyvuoren metsäalue. Kun se kaavoitettaisiin, sen arvo kaupassa olisi 14,5 milj. markkaa. Kaavoituksista oli paljon myös muiden lehtien palstoilla. Itä-Turun neuvottelukunnan pj. L. Miettinen oli pahoillaan siitä, että metsänhakkuiden myötä ilman saasteiden suodatus vähenee. Neuvottelukunta kokoontui useasti, mukana Nummen pientalot, Varissuoseura, Pääskyvuoren, Itäharjun ja  Ahtolan omakotiyhdistykset, Pääskyvuoren koulu sekä seurastamme Miettiset. Todettiin suunnitelluista kohteista puuttuvan rakennusjärjestelyt. Edellinen oli vuodelta 1963 ja se menee järjestyksessä ohi yleiskaavan. *Seuran kevätkokous pidettiin 8.3. Pääskyvuoren koululla. Näin muistelee Sirkka Miettinen.

Kuva elokuussa 2020 Teboilin nykyisen kylmäaseman muutostöistä.