Tapahtumia 2006

*Perinteinen Talvitapahtuma su 26.2. onnistui yli odotusten ja suomalaisille palkintoja enemmän kuin Torinossa. 115 kilpailusuoritusta v. 2003 – 1995 synt. tytöillä ja pojilla sekä hiihdossa myös sarja vanhemmille. Huoltojoukkoja, kannustajia ja yleisöä runsaasti paikalla. Talvitapahtuma on koko perheen ulkoilupäivä ja luistelukilpailu Tilhenkentällä auringon paistaessa ja hiihtokilpailu sekä palkintojen jako Laukkavuoren pulkkamäen alla. Mäki liikuttaa myös huomaamatta, kun ylös täytyy jollain tavoin päästä. Seuran rouvien tykki tarjosi kuumaa hernesoppaa ja tietenkin kahvi tai mehu maistuivat. Iltapäivän puolella vähän pilvistyi, kun pääskyvuorelainen 2005 palkinnon sai koulun Ulla Louhe. Punaiselta palkintopöydältä jaettiin mitalit sarjojen parhaille, kaikille karkkipussit ja pokaalit isoimmille.

*Pääskyvuoriseuran sääntömuutosten jälkeen kevät- ja syyskokoukset yhdistettiin vuosikokoukseksi, joka to 27.4. koulun ruokasalissa. Uusi puheenjohtaja Kalervo Pohjoiskangas ja sihteerinä jatkava Sirkku Nohkola valittiin edellisessä syyskokouksessa 2005. *Pääskyläinen onnittelee Kulmakunta-lehteä 25 vuodesta ja juttuina mm. Toinenkin koulu Talvitiellä eli Vuorelan koulu (parakeissa), joka kirjoitti Nuorten nurkkaan. Lisäksi juttua Ensimmäiset kokemukset jalkakäytävien talvikunnossapidon kokeilusta ja uusista liikennejärjestelyistä. Uusina mainostajina mm. Heidi Asukas hieronta ja V-S Isännöintitalo Oy, Pyhän Henrikin apteekki ja Liikunta.Nina.net entisten lisäksi.

*Kouluun viisi stipendiä ja ruusut päiväkodista kouluun siirtyville lapsille sekä pääskyvuorelainen palkinto jaettiin. *Koko perheen retki Linnanmäelle su 4.6. ja vuoden vetonaulana Lintsillä uusi maailmanpyörä.

*2/2006 Pääskyläisessä mm. Nuorten nurkassa Huiskaus! Vallataan koulupihat hyötyliikunnalle! ja Murtovarkaan jäljillä. Munkkion puisto ja Itäharju-60 -kaava. Myös Pääskyvuoriseura ry:n säännöt, jotka muutosten jälkeen rekisteröity 21.9.2006 Patentti- ja rekisterihallituksessa. Lisäksi Tilhenkentän ympäristöstä siisti harrastusalue.

*Jäsenilta Laukkavuoren uimahallissa la 11.11. Marraskuista sadetta ja tuulta pakoon oli mukava kokoontua jäseniltaan Laukkavuoren uimahalliin mukavaan seuraan (kuva). Sauna ja uinti maistui monelle, ahkerien leipurien suussa sulavat pullat ja kakut kaikille. Makkaraa, salaatteja ja herkkuja oli pöytä notkollaan. Päiviteltiin Aamuset-lehden koko sivun juttua seurasta ja katseltiin leikekirjoja sekä muistettiin syntymäpäiviään viettäviä sankareita ja niin kolme tuntia oli kulunut. Isäntä tuli sulkemaan paikkoja ja kertoi samalla uutisen uimahallin tulevasta uudesta vetäjästä. Mutta niistä tarkemmin, kunhan asianosaiset on haastateltu.