Tapahtumia 2021

Kuvassa Pääskyvuoren suurin hiekkakasa koulun alasiiven levyisenä elokuun loppupuolella.

* Johtokunnan seuraava kokous ke 3.11. klo 17, edellinen kokous oli ke 8.9.

*Varissuon kaupunginosaviikon myyjäisissä su 5.9. pika-arpajaiset, Pääskyvuoriseura saanut palkinnoiksi mm. hoitavia ihovoiteita, lahjakortit renkaiden vaihtoon ja auton pesuun, korvakorut, hilloa ja mehua. Servettejä, saunasaippuaa, leluja, askarteluarkki ja värikynät, kirjoja ja kortteja. Lisäksi keksejä, lippiksiä, reppu, klipsikassi, koristetyyny, kahvia, kansio, pikkumaljakko, villalankaa, ym. Pääskyvuoriseura oli mukana Siivouspäivässä la 28.8. Seriässän pihalla Laukkavuoressa. Seuran kirppiksellä pika-arpajaisissa jaettiin onnekkaille lahjakortteja, Corona-korvakoruja, mehuja, hilloja, pikkutavaraa sekä yllätyksiä ja lukemista.

*Kotisivujen päivitystä jatketaan. Pääskyvuoripäivä, muu toiminta ja Pääskyläinen-lehti odottavat koronatilanteen paranemista: valokuvia ja juttuvinkkejä voi lähettää osoitteella: info(a)paaskyvuoriseura.fi

*Kesäkuun ensimmäisenä lauantaina annoimme viidelle oppilaalle stipendit opettajien suositusten mukaan. Päiväkodeista kouluun siirtyvät lapset saivat seuralta ruusun.

*Pääskyvuoriseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetty ke 21.4.2021 Turun A-Killassa. Ensimmäisen kerran hybridikokous eli osa kokouksen osallistujista mukana etänä Teamsin kautta.