Rakentaminen 2021

Pääskyvuoren koulun pihanäkymä elokuussa 2021.

-OAS Littoistentie 10/2021. Asemakaavanmuutos laaditaan Itäharjun ja Pääskyvuoren kaupunginosiin. Littoistentien ja Jaanintien risteysalue rajaavat suunnittelualuetta, joka on Laukkavuorenpuisto-niminen viheralue. Alue on niittyä, jonka läpi pohjois-etelä -suunnassa virtaa Jaaninoja. Kaavahankkeeseen vaikuttavia tietoja ja lähtökohtia on tärkeä saada osallisilta heti hankkeen alkuvaiheessa. Näitä mielipiteitä toivottiin esitettävän 15.11.2021 mennessä. Kysymyksiin vastaa kaavoitusarkkitehti christiane.eskolin@turku.fi. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Littoistentie 5101-2021

-Pääskyvuoren koulun pihaa on myllerretty ja juhlasalia purettu, kun pe 2.7.21 aamulla takaseinällä näkyi vielä koripallokori. Remontin alkaessa puita kaadettu koulun rinteestä kesäkuun alussa:

-Pääskyvuoren liikekeskuksen tontilla kioskin viereiset Kotkankatu 2 talot. Littoistentien varren taloon ovat asukkaat pääseet muuttamaan syyskuussa 2021. Pihan puoleinen talo myös valmistumassa lokakuussa. Helmikuussa talojen rakentaminen käynnissä:

-Pääskyvuoren linkkitornin ”rinteessä” ensimmäisen talon pohjatöitä näkyvillä 2021 tammi-helmikuussa.  Huhtikuun alussa kolmas asuinkerros ja toukokuun lopulla seitsemän kerrosta valmiina. Viereisen tontin paalutustyön jälkeen talon rakentaminen alkoi. Kasarmin alapuolelle useampi kerrostalo valmistumassa ja nostokurjet vaihtavat paikkaa:

Alueelta aluksi poistettu puita sekä kantoja ja kaukojäähdytystä varten tehty kaivauksia:

-Munkkionkujalla kaksi taloa lähes valmiina v. 2021 syksyllä Jaanintien ja Laukkavuoren välisellä pellolla. Alueella kuusi taloa aiemmin: