Rakentaminen 2021 mm. OAS Littoistentie 10/2021

Pääskyvuoren suurin hiekkakasa lähes koulun alasiiven levyisenä elokuun loppupuolella.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Littoistentie 10/2021. Asemakaavanmuutos laaditaan Itäharjun ja Pääskyvuoren kaupunginosiin. Littoistentien ja Jaanintien risteysalue rajaavat suunnittelualuetta, joka on Laukkavuorenpuisto-niminen viheralue. Alue on niittyä, jonka läpi pohjois-etelä -suunnassa virtaa avoimena Jaaninoja.

Kaavahankkeeseen vaikuttavia tietoja ja lähtökohtia on tärkeä saada osallisilta heti hankkeen alkuvaiheessa. Näitä mielipiteitä toivottiin esitettävän 15.11.2021 mennessä. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa kaavoitusarkkitehti christiane.eskolin@turku.fi

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Littoistentie 5101-2021

-Pääskyvuoren koulun pihaa on myllerretty ja juhlasalia purettu, kun pe 2.7. aamulla takaseinällä näkyi vielä koripallokori. Koulun remontin alkaessa puita kaadettu rinteestä kesäkuun alussa:

 

-Pääskyvuoren liikekeskuksen tontilla kioskin viereiset Kotkankatu 2 talot. Syyskuussa 2021 Littoistentien varren taloon ovat asukkaat pääseet muuttamaan. Pihan puoleinen talo myös valmistumassa lokakuussa. Helmikuussa talojen rakentaminen käynnissä:

-Pääskyvuoren linkkitornin alueen ”rinteessä” ensimmäisen talon pohjatöitä näkyvillä 2021 tammi-helmikuussa.  Huhtikuun alussa kolmas asuinkerros ja toukokuun lopulla seitsemän kerrosta valmiina. Viereisen tontin paalutustyön jälkeen talon rakentaminen alkoi. Kasarmin alapuolelle useampi kerrostalo valmistumassa lokakuussa ja nostokurjet vaihtavat paikkaa. Alueelta aluksi poistettu puita sekä kantoja ja kaukojäähdytystä varten tehty kaivauksia:

-Munkkionkujalla kaksi taloa lähes valmiina Jaanintien ja Laukkavuoren välisellä pellolla. Alueella kuusi taloa aiemmin: