Tapahtumia 2019

*Vuosikokous pidettiin to 14. helmikuuta Turun A-Killan kokoushuoneessa. Pääskyvuoriseuran päättynyt tilikausi oli 36:s toimintavuosi. Pääskyvuoriseura ry:n johtokunta esitti ja vuosikokous päätti, että 2019 on välivuosi kaikessa toiminnassa. Johtokunnan kokous vuoden aikana vain kerran vuosikokouksen jälkeen. Jäsenmaksuja ei peritty ja Pääskyläinen-lehti oli myös tauolla, vanhat kotisivut lakkasivat yllättäen toimimasta. Pääskyvuoripalkintoakaan ei jaettu. Kiitoksena seuran eteen tehdystä työstä aktiivien toimijoiden piknik-risteily 31.3.

*Seuran ensimmäistä puheenjohtajaa Lasse Miettistä kävimme onnittelemassa heinäkuussa 85-vuotispäivänä.

*Saatoimme Eliisa Pöyhösen haudan lepoon lokakuussa. Letunpaistajamme ja Talvitapahtuminen hernesopan jakaja saavutti 91 vuoden iän aktiivisena loppuun asti. Hän osallistui kuntotapahtumiin ja mm. 30:s kerta Naisten kuntovitosella huomioitiin mitalilla. Johtokunnan kokoukset sujuivat Eliisan keittämän kahvin voimin ja arpajaisissa oli usein palkintoina hänen kutomansa lapaset, sukat tai muuta. Muistamme häntä lämmöllä.

Eliisa Pöyhönen, vas. Turussa Naisten Kuntovitosella 2017, oli yksi seitsemästä palkitusta, jotka olleet tapahtumassa mukana joka vuosi.

Tornikuva Lauri Seppälä 2012.