Tapahtumia 2019

Pääskyvuoriseura ry:n johtokunta esitti ja vuosikokous päätti, että 2019 on välivuosi kaikessa toiminnassa. Johtokunnan kokous vuoden aikana vain kerran vuosikokouksen jälkeen. Jäsenmaksuja ei peritty ja Pääskyläinen-lehti oli myös tauolla, vanhat kotisivut lakkasivat yllättäen toimimasta. Pääskyvuoripalkintoakaan ei jaettu. Kiitoksena seuran eteen tehdystä työstä tehtiin aktiivien toimijoiden piknik-risteily 31.3.

Seuran ensimmäistä puheenjohtajaa Lasse Miettistä kävimme onnittelemassa 85-vuotispäivänä.

Saatoimme Eliisa Pöyhösen haudan lepoon. Letunpaistajamme ja Talvitapahtuminen hernesopan jakaja saavutti 91 vuoden iän aktiivisena loppuun asti. Hän osallistui kuntotapahtumiin ja mm. 30:s kerta peräkkäin Naisten kuntovitosella huomioitiin mitalilla. Johtokunnan kokoukset sujuivat Eliisan keittämän kahvin voimin ja arpajaisissa oli usein palkintoina hänen kutomansa lapaset, sukat tai muuta.

Kuvassa kaikille tuttu Laukkavuoren pulkkamäki elokuussa 2020.